torsdag, december 06, 2007

07:37

tök sötét. idén nem jött a télapó hozzám. nyilván rossz voltam, vagyok. (nem is igaz, mert emailben megírta, hogy jön) ezen kívül még hideg is van, mert tegnap vették észre, hogy a kazánból kifogyott az olaj, és most valami tartalék elektromos hálozatról megy minimálban a fütés, meg a melegvíz.

ma egyébként megyek a nagy adóhivatalba, és megpróbálom végre elintézni az adóvisszatérítésem, remélem sikerül.

tegnap megint elment valaki, aki közel állt hozzám. váratlanul, és megrendítöen. nyilván ebböl most tanulnom kéne valamit, de inkább csak a szorongás van, hogy nem akarok elveszíteni senkit, tudom ez az élet rendje, mindannyiunk számára eljön a perc, amikor menni kell, de az elmúlt egy hónapban hárman haltak meg körülöttem, és most már kezd nyomasztóvá válni a dolog.

Isten veled Anita, IPC titkárnök gyöngye, és elveszett diákok segítöje. legyen neked könnyü a föld.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Szia!

Csináltam egy összevont RSS feedet, amihez hozzáadtam a tiédet is. Ha használsz RSS olvasót, akkor itt éred el: http://feeds.feedburner.com/HelySzelleme_tij

Mi ez?

Zhaoman (http://zhaoman.blogspot.com/) munkájának köszönhetően még nyáron összegyűlt sok utazós (külföldi, magyarországi helyi vagy utazásról szóló) blog listája. Az eredeti cél az volt Gábor részéről, hogy a GoldenBlog versenyben legyen "Hely szelleme" kategória 2007-ben is, de ez nem jött össze, bár küzdött rendesen :-)
Mi Olaszországból, Milánóból írunk blogot és RSS olvasón keresztül olvasunk téged és még sok más blogot is - ezért Zhaoman listájából csináltunk egy összevont RSS feedet, hogy egybe lássuk az összes utazós magyar blogot.

Bővebb információt itt találsz: http://theitalianjob.freeblog.hu/archives/2007/07/16/A_hely_szelleme_tovabb_el/

Ha nem voltam érthető, csak kérdezz, ha pedig van olyan blog, ami nincs fent a listában, csak írj egy mailt :-)

Amby

http://theitalianjob.freeblog.hu
http://www.flickr.com/photos/bluetigger/